17:35
Захист учнівських проектів

В січні 2017 року викладачем фізики та технологій Білоус Тетяною Валеріївною був проведений захід, де учні презентували результати своєї роботи над проектом "Електрична енергія. Шляхи її збереження".

Метою роботи учнів було упевнитися у значущості електричної енергії у нашому житті. Дослідити шляхи збереження та економії електричної енергії, формувати в учнів поняття про енергозберігальні  лампи та їх різновиди, встановлювати переваги таких ламп над лампами розжарювання. Формувати навички економного використання електроенергії, виробляти  в учнів економічну свідомість, уміння самостійно знаходити інформацію по темі проекту.

Розвивати логічне мислення, самостійність в виконанні завдань, в роботі з науковою літературою, пошуковий інтерес.

Виховувати відповідальність за дотримання правил безпеки при роботі з електричним струмом та бережне ставлення до його використання. Виховувати толерантність, вміння працювати в колективі, прагнення до поповнення знань, інтерес до вивчення фізики.

В роботі прийняли участь учні ІІ та ІІІ курсів: Проданов М., Романовський В. (89-Т група), Кравченко Г. (23-ООС), Руденко М. (88-Т), Запорожан С., Запорожан В. (13-КР), Бєлий А., Семенюк Д. (14-КР).

Матеріали можна переглянути в розділі "Мої файли" за посиланням:

 http://tptau.ucoz.ua/load/zakhist_uchnivskikh_proektiv_elektrichna_energija_shljakhi_jiji_zberezhennja/1-1-0-44

Подивитися зміст учнівських презентацій на сторінці "Наші відеофайли":

   

   

Переглядів: 491 | Додав: kabak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: