13:09
ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ


З нагоди відзначення у 2018 році Дня охорони праці в Україні в Татарбунарському училищі було проведено ряд заходів. 

 
На початку тижня медична сестра Барвіненко А.Л. провела серед учнівської молоді онлайн-опитування з питань охорони праці на тему: «Перша допомога при нещасних випадках», «Основи гігієни праці» та «Перша допомога при кровотечах». Як виявило тестування – в учнів середній та високий рівень знань з вищезазначених питань, а найкращі – отримали відзнаку «Знавець ОП».

   
Викладач Сердюк В.І. провів для учнівської молоді урок «28 квітня – Всесвітній день охорони праці», який пройшов під девізом «Захищене і здорове покоління». За статистичними даними серед молоді рівень травматизму на роботі на 40 % вищий, ніж серед працівників старше 24 років. Враховуючи таку статистику – наше завдання – зберегти молоде покоління, як безцінний потенціал для майбутнього держави.

   
На уроці учні закріпили формування культури праці для майбутніх працівників. Молоді було продемонстровано відео «Всесвітній день охорони праці», «Охорона праці очима дитини». На уроці серед учнів 15-КР та 91-Т груп було проведено змагання на перевірку знань з будови вогнегасників ВП-5 та ВХП-10. Правове поле та умови виробництва повинні розвиватися з урахуванням інтересів молоді та захисту їх здоров’я. Для цього наприкінці уроку молоді був продемонстрований ролик «Відеодовідник з охорони праці для працівників».

 
Інженер з охорони праці Гринько С.Ф. здійснив перевірку знань педагогічного та технічного персоналу з питань охорони праці на підприємстві.

Переглядів: 329 | Додав: kabak | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: