16:13
Благодійна акція "Почуй світ!".

По всіх регіонах України у період з 2 по 22 квітня 2018 року проходила XIII Всеукраїнська благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця" - "Почуй світ!", головною метою якої є збір коштів на придбання медичного обладнання для лікування дітей з порушенням слуху для дитячих лікарень відповідної області.

       Надзвичайно важливою є наша підтримка й допомога у проведенні цього суспільно-важливого благодійного проекту. І тому колектив нашого училища долучився до цієї акції. На протязі декількох днів бібліотекар Гатева А.В. проводила уроки добра, на яких учні ознайомились з діяльністю ВБФ "Серце до серця", проглянули відео про онкохворих дітей, пройшли тест "Чи справді ти добрий?". Згодом актив училища пройшовся зі скринькою по всім групам і назбирав коштів на суму 350 гривнів. Всі кошти були перераховані на розрахунковий рахунок благодійного фонду.

        Ми дуже вдячні всім тим, які з добрими, відкритими серцями прийняли участь в цій акції та долучився до допомоги тим, хто дуже її потребує.

Переглядів: 348 | Додав: kabak | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: