09:49
Практичні заходи з цивільного захисту в Татарбунарському ПТАУ

З метою відпрацювання усіма учасниками освітнього процесу дій у надзвичайних ситуаціях (з питань безпеки життєдіяльності ) єдиної державної системи цивільного захисту 4-10 квітня 2019 року в Татарбунарському ПТАУ були проведені практичні заходи («День цивільного захисту» та «Тиждень безпеки дитини»). 

 
По єдиному сигналу «Увага! Всім!» - «Можливий землетрус» молодь організовано через основні і аварійні виходи залишила кабінети і лабораторії будівлі та вишикувалась по групам на спортивному майданчику училища. Інженер з охорони праці, Сердюк В.Г. провів інструктування та перевірку знань з даного питання.

  
10 квітня для молоді було організовано зустріч зі співробітниками Державної пожежно-рятувальної частини - 36 міста Татарбунари. Рятувальники провели серед навчальних груп конкурси з одягання апарату дихання на стисненому повітрі, конкурс на швидкісне одягання термостійкого одягу рятувальника. Фінальним заходом стало змагання на вправне користування пожежним стволом РС-50, де молоді необхідно було прицільно збити струменем води м’яч з підставки. А найвідважніші спробували втримати пожежний ствол, що працював на повну потужність (тиск 6 атм., довжина струмення 28 м.) !!
Адміністрація навчального закладу висловлює щиру подяку за співпрацю керівнику Татарбунарської міськрайонного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області Школі Роману Вікторовичу.

Переглядів: 411 | Додав: kabak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: