18:18
Новорічна казка в професійно-технічному аграрному училищі.

Навчальний тиждень 22 грудня 2014 року в Татарбунарському ПТАУ почався з несподіванки. Учні, які прийшли вранці на навчання, а викладачі та майстри виробничого навчання - на роботу, не впізнали вестибюль навчального закладу. Він за вихідні дивовижним чином перетворився зі звичайного приміщення в казкову новорічну оселю. Тут є і велична ялинка, що виблискує прикрасами та вогниками, подарунки в яскравих обгортках, незвичайні балерини-сніжинки, що завмерли в чарівному танку, паперові янголи, що кружляють під стелею. Особливого настрою святковій залі додає величний кам`ін, прикрашений свічками та вогниками. Важкий та надзвичайно гарний він так і манить погрітися біля вогнища, що мерегтить в ньому. Але придивившись пильніше, можна помітити, що вогонь - не справжній, та й камін виготовлений не з каменю, а з паперу! 

Такий новорічний подарунок училищу був приготовлений учнями, що відвідують гурток, який діє в закладі під керівництвом креативного та талановитого майстра виробничого навчання групи кухарів Платонової О.М. Всі прикраси, що красувалися на ялинці, на стінах та під стелею були виготовлені учнями 11-КР, 12-КР та 13-КР групами власноруч. Камін, що неможливо відрізнити від справжнього, - учнями 2-М групи під керівнийтвом майстра виробничого навчання малярів-штукатурів Кулик О.М. Який же Новий рік без святкового столу? Учні 12-КР групи під керівництвом майстра виробничого навчання кухарів Гордієнко Н.М. засервірували новорічний стіл: бокали, виделки, ножі, тарілки. А посередині столу - корзина ручної роботи з гілкми ялинки, новорічними іграшками та свічками.

Такий незвичайний подарунок зігрів серце кожного, додав святкового настрою та переконав: казку можна створити своїми власними руками, Треба тільки дуже цього захотіти. Гуртківці-учні запрошують всіх бажаючих помилуватися училищним новорічним вогником та вітають з наступаючими різдвяними святами!  

Тетяна Білоус, викладач фізики Татарбунарського ПТАУ. Фото автора.

Переглядів: 509 | Додав: kabak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: