15:22
Міжнародний день захисту дітей.

1 червня відзначається дуже гарне свято - Міжнародний день захисту дітей. Саме в цей день були влаштовані розважальні заходи на центральній площі міста. І наше Татарбунарське професійно-технічне аграрне училище прийняло дуже активну участь в ньому. 

        Цього першого літнього дня для дітей був проведений пригодницький круїз "Острівцями дитячих мрій", де діти відвідували уявні острови ("Маленький пішохід", "Країна здоров'я", "Спортивний", "Природничий", "Пластуни", "Веселий дартс", "Поліція з дітьми", "Вгадай професію", "Казковий світ", "Смаколики", "Рятувальник", "Музичний світ", "Кляксографія") та із задоволенням виконували різноманітні завдання: разом співали пісень, танцювали, розгадували загадки, відповідали на цікаві запитання, приймали участь у змаганні з армреслінгу, дартсу та багато інших. Як нагороду за вдало виконане завдання отримували наліпку-відмітку на карті круїзу. 

 

          Учні 91-Т групи на чолі з заступником директора з навчально-виховної роботи Кабак Надією Олександрівною охоче взяли участь у цьому круїзі. Найбільше хлопцям сподобались острови "Веселий дартс", "Поліція з дітьми" та "Рятувальник". Господинею нашого острова "Смаколики" була викладач Платонова Олена Миколаївна. 

        Загалом усі учасники та організатори заходу весело та з користю провели час, а також отримали задоволення від цікавого круїзу, невимушеного спілкування та солодкі презенти.

 

Переглядів: 333 | Додав: kabak | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: