09:47
Гра-квест "Історичними стежками Татарбунарщини".

19 квітня 2018 року спільно з працівниками районної централізованої бібліотеки та районним історико-краєзнавчим музеєм було проведено гру-квест "Історичними стежками Татарбунарщини" з учнями 15-КР та 90-Т груп до Міжнародного дня пам'яток історії та культури. 

           Команди "Амазонки" та "Круті хлопці" отримали мапи квестової зони, на яких були позначені зупинки, де на учасників чекали спеціальні "агенти" - бібліотекарі із завданням для команд. Юнаки та дівчата, виконуючи завдання біля пунктів призначення, отримували елемент пазлу та додаткову цікаву інформацію про події, людей, будівлі та багато іншого, що має відношення до історії міста Татарбунари. 

 

         Аби команди краще орієнтувалися, їх супроводжували координатори: бібліотекар ПТАУ Гатева А.В. і працівник районного історико-краєзнавчого музею Найдьонова-Кіріяк І.В. Всього було 9 зупинок: пам'ятник Пушкіну О.С., старе дерево, якому понад 100 років, джерела "Олеко", "Земфіра і Олеко", "У лукомор'я", стара поштова станція, перша електростанція та інше.

          В кінці квесту з усіх зібраних елементів пазлу склали картинку - пам'ятник Татарбунарському повстанню. Всіх учасників переповнювали емоції. Щаслива молодь пообіцяла, що ще не раз візьмуть участь у подібних змаганнях. 

Переглядів: 317 | Додав: kabak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: