16:46
День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.

Щороку 22 червня в Україні вшановується пам'ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна.Кожен раз в цей День ми згадуємо. Згадуємо про тих, хто так і не повернувся з тієї війни. Про тих, хто кров'ю і потом відстоював нашу перемогу. Про тих, хто першим прийняв на себе удар і про тих, чиї життя були покалічені і зруйновані іншими людьми.

              В  День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні педагогічний колектив та актив учнівського самоврядування Татарбунарського професійно-технічного аграрного училища прийняли участь у мітингу та покладанні квітів біля меморіалу загиблим воїнам.

          Також цього Дня в Залі бойової слави Татарбунарського районного історико-краєзнавчого музею для наших учнів було проведено тематичну екскурсію, під час якої юнаки дізналися про перебіг подій початку військових дій 1941 року на території Татарбунарського району. Ознайомились з документами, світлинами та дізнались багато цікавої інформації.

           Ніхто не забутий! Ніщо не забуте! Ми стали передавати це з покоління в покоління. Ми закріпили цю пам'ятну дату в наших серцях.

 

 

Переглядів: 376 | Додав: kabak | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: