13 травня 2016 року в Татарбунарському професійно-технічному училищі пройшов День відкритих дверей.

На свято були запрошені учні 9-х класів із шкіл міста Татарбунари та Татарбунарського району.

Училище зустрічало гостей ошатно прибраним вестибюлем в народному стилі. Жовто-блакитні кульки, яскраві стрічки додавали приміщенню святковості і давали зрозуміти відвідувачам, що їх радо чекають.

Першим пунктом в плані Дня відкритих дверей була екскурсія навчальним закладом. Майбутні учні,  батьки та вчителі, що їх супроводжували мали змогу подивитися навчальні кабінети, познайомитись з майбутніми викладачами, що працюють в училищі. Гості познайомилися також з бібліотекою, експонатами училищного музею, лабораторіями та виробничими майстернями.

Продовжився День комп’ютерною презентацією, під час перегляду якої ,гості мали змогу за допомогою фотографій познайомитися з навчально-виробничим процесом, що проходить в училищі, з виховною р ... Читати далі »

Переглядів: 784 | Додав: kabak | Дата: 01.06.2016 | Коментарі (0)

З метою належного відзначення мужності та героїзму переможців нацизму у Другій світовій війні, видатного внеску Українського народу у перемогу Антигітлерівської коаліції, вшанування пам`яті жертв Другої  світової війни, жертв нацистських переслідувань, а також виховання у молоді патріотизму, національної гідності, готовності до захисту своєї держави , шанобливого ставлення до старшого покоління в училищі було відзначено День пам`яті та примирення і 71–ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Звіт про виконання заходів до Дня пам`яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

  1. Педагогічний колектив та учні училища 8 та 9 травня прийняли  участь в місцевих масових заходах до Дня п`амяті та примирення  і з нагоди 71-ї річниці Перемоги.
  2. 5 та 6 травня класні керівники провели  уроки мужності по групам «Збережемо пам'ять про под ... Читати далі »
Переглядів: 589 | Додав: kabak | Дата: 01.06.2016 | Коментарі (0)